1

Hobbiból hivatás

A természetből töltekezem és küldetésemnek érzem, hogy minél több -erre nyitott- nőtársammal megismertessem ezt a varázslatos világot, ami holisztikusan segít megőrizni a női egészségünket és támogatja a kapcsolódást, az utunkat az önvaló felé.

A lányaim szerencsések, mert ebben a környezetben nőnek fel, de mint ahogy én is felnőttként éreztem a hívást, neked sem késő elindulni.

A kezdeti kíváncsiságból az évek alatt hivatás lett, így államilag elismert képzést végeztem, mert szerettem volna teljesen hivatalosan ezen a területen munkálkodni.  A tudásvágy azóta is lelkesen él bennem, folyamatosan bővítem ismereteimet külföldi, hazai holisztikus szemléletű képzéseken és autodidakta módon, hiteles forrásokból.

2

Egy kicsit személyesebben

Az összes elemmel egységben és harmóniában élek, mégis talán a FÖLD elem áll hozzám legközelebb, vele tudok leginkább azonosulni.

Anya (is) vagyok, táplálok, ölelek, gyógyítok, megtartok, nyugtatok, gondoskodok, befogadok, elengedek, bízok, figyelek, szeretek. Hasomlóan, mint a drága Földanya.

Talán ezért is a gyógynövények szeretete. Bár őket minden elem együttes “munkájának” köszönhetjük, mégis a földből nőnek ki, erős gyökereket biztosítva.

Az ő nyelvükön értek. Hallom, amit üzennek. Érzem a lélekre gyakorolt hatásukat. Ezeket osztom meg Veled is, aki hozzám fordulsz. A természet kincseivel együttesen kísérlek utadon a női kiteljesedés felé.

3

Ahol ma tartok

A várandósság, a szülés, az anyaság beavatása által találtam meg igazán a helyem ebben a sokszínű hivatásban.

Utam során elsajátítottam a Női egyensúly holisztikus módszerét, szemléletet, ami a jóga tanításait veszi alapul.

Jelenleg e tudásom és folyamatos tapasztalásaim ötvözetéből a női lét életszakaszait, szerepeit, egészségmegőrzésének szelíd, de hatékony lehetőségein dolgozom, és ebben tudlak téged is támogatni.

4

„A nő valódi természete”

A legfőbb feladatom jelenleg, hogy az általam képviselt természetközeli, szabad szemléletet átadjam számodra. Egy olyan magot ültessek el benned, ami által szabadon megélheted női lényed esszenciális erejét. Az eredendő, természetes varázsod. Szabadon, szeretettel.
Csak olyan úton tudlak teljes bizonyossággal és számomra hitelesen kísérni, amit magam is bejártam már.