Ünnepeld nőiséged természetesen!

Lelkünk mélyén mind támogató közösségre vágyunk, de különösen nálunk, nőknél fontos már időtlen idők óta, hogy legbensőbb érzéseiket, megérzéseiket, félelmeiket egy biztonságos, elfogadó közegben megoszthassuk egymással.

Szívemhez közel állnak a szertartások, a női ünnepek.

Ehhez egy igazán bensőséges, őszinte megnyílásra alkalmas teret képzelj el, mindezt a természet energiáinak rezgésével, a növények és az elemek behívásával, egy békés helyen.

A független, saját útját járó nővé válás folyamata, a házasság egységének megélése, az anyaságra felkészülés időszaka, vérzésed méltó búcsúztatása, mind igen érzékeny és meghatározó mérföldkövek az életben. Ezért is tartom fontosnak megállni egy kicsit és a női lélekben zajló folyamatokra csakúgy időt és figyelmet szentelni, mint az adott esemény külsőségeire.

Lélekben megérkezni. Elköszönni a régitől, hogy tiszta lappal, teljes beleállással indíts az újban.

Megtapasztalni, hogy nem vagy egyedül, hogy minden érzésednek teret, sőt ha jólesik hangot is adhatsz, igazán nagy áldás. Felvállalni a sebezhetőséget, megnyílni mások előtt, megérezni a végtelen női megtartó és teremtő erőt, ehhez megfelelő térre van szükség. Olyanra, ahol jelen van kellő bizalom, elfogadás, szeretettel egymás felé fordulás.

A rituálék szervezése, lebonyolítása a történetedre való hangolódás és a téma mivolta alapján zajlik, igény szerint, egyéni vagy csoportos (általad meghívottakkal) formában.

Minden szertartás során egyénre szabott és a téma köré felépített programot állítok össze, a minél meghittebb ünnep érdekében.

Keress bizalommal, hogy méltón ünnepeljük nőiséged főbb állomásait!

Vedd fel velem a kapcsolatot, ahol röviden megírod a történeted, melyet a legnagyobb bizalommal és tisztelettel kezelek!

*A szolgáltatás az ország egész területén elérhető!